Sandu Iacob: ”M-a durut când am plecat de la Bacău, iar acum acea durere s-a transformat într-o mare bucurie”


După un an de ”exil” în Oltenia, Sandu Iacob revine la Știința Municipal Dedeman Bacău, de data aceasta în dublă ipostază, aceea de jucător și antrenor secund. Iată ce a declarat el în legătură cu această revenire: ”Cred că Știința este cea mai potrivită echipă pentru mine din toate punctele de vedere deoarece, am mai spus-o, sunt băcăuan, cunosc mulți oameni din acest oraș, mulți oameni mă cunosc, cel puțin așa simt, și am venit cu gânduri de bine. M-a durut când am plecat, iar acea durere s-a transformat într-o mare bucurie, fiindcă m-am întors într-un loc pe care-l iubesc și mă simt foarte bine. Atât timp cât am jucat aici, echipa a jucat în cupele europene, iar la Târgu Jiu echipa s-a calificat în cupele europene chiar dacă a terminat pe locul 7, e o satisfacție personală a mea pentru ultimii patru ani.” Referitor la postura de antrenor secund, Sandu Iacob a spus: ”Am avut o discuție amicală cu Eliodor Voica și încercăm să dăm o altă identitate echipei, să facem lucrurile să evolueze spre bine, de la zi la zi și de la antrenament la antrenament.”
În ceea ce privește plusurile pe care le-ar putea aduce transferul său, împreună cu cel al lui Bogdan Voica, noul antrenor secund al Științei a spus: ”Experiență, poate mai multă atitudine pozitivă, cam atât la momentul ăsta. Rezultatele vor vorbi dacă o vom face bine sau mai puțin bine. Cu sprijinul dumneavoastră, dar și al suporterilor, vom încerca să fim mult mai sus decât sezonul trecut.”

2 comentarii la „Sandu Iacob: ”M-a durut când am plecat de la Bacău, iar acum acea durere s-a transformat într-o mare bucurie””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.