Eșec usturător: Știința Bacău – Național Rm. Vâlcea 22-30 (9-15)


Handbalistele de la Știința Bacău au făcut un pas hotărât cu stângul în turneul de promovare de la Brașov. În urma unei prestații slabe, elevele profesorilor Ion Arsene și Costel Oprea au pierdut la scor întâlnirea cu Național Râmnicu Vâlcea și trebuie să câștige următoarele două jocuri pentru a mai spera la promovare. Din păcate, Chiper și Burghel au avut prestații modeste la antepenultima lor apariție în tricoul Științei, prima ratând și trei aruncări de la 7 metri. Cea mai bună jucătoare a Bacăului a fost portarul Elena Gârțu, ale cărei intervenții au limitat proporțiile scorului !
”N-am jucat aproape nimic, chiar nu-mi explic ce s-a întâmplat. Parcă ne-am bucurat prea devreme pentru promovare, am ratat enorm, însă eu zic că nu e totul pierdut, fiindcă niciun joc nu seamănă cu altul”, ne-a declarat antrenorul Ion Arsene.
Pentru Știința au înscris: Matei 6, Niga 5, Vântu 4, Chiper 4 și Burghel 3. În celălalt meci al zilei, CSM Ploiești – Mureșul Tg. Mureș 36-23.
Sâmbătă, Știința Bacău va juca împotriva fostei colege de serie, CSM Ploiești.

Un comentariu la „Eșec usturător: Știința Bacău – Național Rm. Vâlcea 22-30 (9-15)”

  1. JOCURILE SUNT FACUTE. Actuala Stiinta ramine in Div A la STIINTA, iar National Rm. Vilcea, dupa promovare o sa fie cumparata de noul club sportiv al primariei.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.