Victor Vartic: ”Am învins în primul rând datorită condiției fizice superioare”


Extrem de fericit și copleșit de emoții după cucerirea titlului de campion al României, căpitanul echipei de juniori a Științei a declarat: ”Sunt foarte, foarte fericit, nici nu-mi găsesc cuvintele. Am avut un sezon foarte bun, în care n-am pierdut niciun meci și am făcut doar un egal. Cred că la acel meci egal cu Reșița am avut prea mari emoții, am fost prea nervoși, dar a fost mai bine că s-a întâmplat atunci, fiindcă ne-a scuturat puțin și apoi ne-am revenit și am câștigat titlul.”
Referitor la finala cu Extrem Baia Mare, Victor Vartic a spus: ”Ne-am desprins încă de la început și am câștigat, nu numai azi, în primul rând datorită condiției fizice mai bune a noastre.”

6 comentarii la „Victor Vartic: ”Am învins în primul rând datorită condiției fizice superioare””

  1. Credeti ca are sanse vreun jucator din aceasta echipa sa faca parte din echipa mare a Stiintei in campionatul viitor ?

    1. Anul viitor, poate unul dintre cei care joacă doar în Divizia A, fiind născut în 1991, mă refer la Bulov. Teoretic, însă ,după încă un an de divizie secundă, o parte din ei ar trebui să ”crească” și apoi e posibil să facă pasul către echipa mare.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.