Radu Ababei: „În sezonul următor, ne vom axa pe Divizia A”

La puține momente după încheierea festivității de premiere din Sala Sporturilor, Bacăul Sportiv a stat de vorbă cu Radu Ababei, managerul turneului, cel care s-a ocupat de fiecare detaliu astfel încât această competiție să fie una reușită din punct de vedere organizatoric, dar și managerul proiectului financiar care susține financiar echipa secundă a Științei. Iată ce a declarat acesta: „În primul rând am asistat la un turneu frumos. E drept, poate nu la cel mai înalt nivel al handbalului pe care l-am așteptat, însă important este că am asistat la lupte dârze desfășurate însă în spiritul fair-play-ului. La fel de important este și faptul că reprezentanții federației prezenți la acest turneu au putut schița într-o anume măsură viitorul lot de tineret al României și sperăm să avem reprezentanți și din rândul echipei noastre la acest lot.”

Referitor la viitorul acestei echipe, Ababei a afirmat că sezonul următor se va pune accent foarte mult pe Divizia A, competitie în care țintesc primul loc. „În sezonul următor ne vom axa foarte mult pe Divizia A. Obiectivul nostru este să câștigăm competiția iar dacă regulamentul ne va permite să promovăm va fi foarte bine, dacă nu, la fel de bine. Cel mai important este însă ca acești copii să joace, să demonstreze că sunt buni și că pot face față solicitărilor la cel mai înalt nivel” a declarat Radu Ababei.

Un comentariu la „Radu Ababei: „În sezonul următor, ne vom axa pe Divizia A””

  1. Foarte profesional domnul Ababei incepe de sus in jos sau cu spatele in fata .Lasa domnule Ababei copii nu sunt asa importatnti ca dopar avem o gramada care vin din urma , in special cei mai mici de virste .Bravo mai profesore

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.