Au ”comis-o” din nou: Știința MD Bacău – U Transilvania Cluj 29-29 (18-12) a fost live text pe BacaulSportiv.ro


Știința Municipal Dedeman Bacău e pe cale să mai producă o neplăcută premieră: pentru prima dată de la revenirea în Liga Națională, gruparea băcăuană riscă să nu prindă un loc de cupă europeană! Și asta, la capătul unui meci în care a condus din primul până în ultimul minut!!! Mai mult, în minutul 34, Știința avea 8 goluri în plus față de adversar, avans spulberat puțin câte puțin și, culmea ironiei, golul egalării a fost reușit cu câteva secunde înainte de final de fostul echipier al formației băcăuane, Alin Bondar.
Este un eșec greu digerabil pentru toți iubitorii de handbal băcăuani, iar vina este împărțită între conducere, jucători, banca tehnică și, într-o oarecare măsură, arbitraj. Singura șansă de a mai prinde un loc de cupă europeană rămâne calificarea în finala Cupei României și să sperăm că toată lumea se va aduna și va salva sezonul în ceasul al doisprezecelea.

ȘTIINȚA: Tevzadze, Tamaș – Rotaru 7, Petrea 5, M. Bondar 5, Ghiță 3, G. Bujor 3, Gurkovsky 3, Iancu 2, Păunică 1, Manea, Dospinescu, Ramba, Grieze. Antrenori: Eliodor Voica și Gabriel Armanu.
U CLUJ: Irimuș, Stănescu – Nicolae 6, A. Bondar 5, Burcă 5, Ghionea 4, Vujadinovic 4, Lazăr 2, Mocanu 2, Mihai 1, Busecan, Musteață, Micu. Antrenor: Constantin Ștefan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.