Cupa merge tot la Constanța: Știința Bacău – Tomis Constanța 0:3 (-18, -23, -22)


Sezonul competițional oficial la volei feminin s-a încheiat duminică, la Chiajna, acolo unde s-a disputat finala Cupei României. În reeditarea finalei campionatului, Tomis Constanța a învins din nou Știința Bacău, de data aceasta în trei seturi. Echipa băcăuană a condus în fiecare set, în setul al doilea Știința aflându-se la conducere până spre finiș (18-16, 20-18, 23-22), dar finalurile au aparținut echipei constănțene.
Știința Bacău încheie un sezon foarte bun, la capătul căruia a devenit vicecampioană și a jucat finala Cupei României, însă formația Tomis Constanța s-a dovedit cu-adevărat mai valoroasă, în special datorită individualităților de excepție Emilia Nikolova și Ioana Nemțanu.
În finala Cupei României, Știința a evoluat în formula: Polishchuk, Iosef, Herlea, Purice, Elisei, Lupu. Au mai jucat: Nițulescu, Bunea și Truță.
”Ce pot să spun decât că sunt necăjit pentru această înfrângere, dar asta-i viața. Pe de altă parte, încheiem un sezon în care am disputat două finale și eu cred că nu ne-am făcut de râs”, a declarat antrenorul principal al Științei, Florin Grapă.

2 comentarii la „Cupa merge tot la Constanța: Știința Bacău – Tomis Constanța 0:3 (-18, -23, -22)”

  1. nu ne-am facut de ras, dar daca nici in campionatul asta slab n-am reusit sa aducem ceva la Bacau, atunci cand Dl Grapa??? Si fonduri au fost

  2. Ce mai vrei man, am iesit pe locul 2. fata de anul trecut unde nu am avut nici o treaba in play off
    si nu uita ca am avut si ceva accidentari, mai ales acum pe final de sezon

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.