Fotbal, Liga a III-a: Avancronica etapei a XXVI-a


Aerostar Bacău – FCM Bacău (vineri, ora 18, stadion ”Aerostar”, live text pe BacaulSportiv.ro)
Arena ”Aerostar” găzduiește un meci care se anunță deosebit de interesant, în condițiile în care gazdele sunt implicate serios la retrogradare, iar oaspeții vor să rezolve cât mai rapid problema promovării din punct de vedere matematic. Probabil că va fi un meci cu multe goluri, lidera seriei I fiind favorită certă. Meciul va fi arbitrat la centru de gălățeanul Mirel Arghir, care va fi ajutat de asistenții brăileni Marius Brătianu și Maricel Dragomir.

FCM Onești – SC Bacău (vineri, ora 18, stadion CSM)
Partida de la Onești este interesantă prin prisma încrâncenării cu care s-a jucat în tur, atunci când gazdele au obținut victoria pe final de meci. Altfel, oneștenii n-au mai simțit gustul victoriei din 25 martie, în timp ce oaspeții vin după cel mai categoric succes al lor din acest sezon. Meciul va fi arbitrat de o brigadă prahoveană, avându-l la centru pe Viorel Căunei (Plopeni), iar la cele două linii pe ploieștenii Robert Nuțu și Cătălin Popovici.

Celelalte jocuri ale etapei: Oțelul II Galați – Petrotub Roman, Ceahlăul II P. Neamț – CSM Pașcani, Cetatea Tg. Neamț – Luceafărul M. Eminescu și CS Panciu – Politehnica Galați.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.