Încă un pas spre promovare: CSM Pașcani – FCM Bacău 0-2 (0-1)

Liderul seriei I a Ligii a III-a la fotbal își continuă marșul spre promovarea în Liga a II-a. Pe terenul pe care principala urmăritoare, SC Bacău a avut probleme serioase în a-și adjudeca victoria, elevii lui Gheorghe Poenaru au controlat partida de la un capăt la celălalt obținând cele trei puncte puse în joc. După felul în care au decurs lucrurile în prima repriză se părea că scorul pauzei va fi identic cu cel din debutul meciului. Atacantul băcăuan Gabriel Boghian nu a fost însă de acord și după ce a fost blocat în incursiunea lui spre poarta adversă, a dechis scorul la cornerul care a urmat actiunii precedente, reluând în plasă centrarea venită de la Marius Doboș. Scorul final al partidei avea să fie stabilit în minutul 50 tot de Boghian, care a fructificat centrarea primită de pe partea dreaptă de la Lipovanu. Rezultatul de astăzi pare să încheie definitiv discuțiile prvitoare la echipa care va evolua în liga a II-a din sezonul viitor.Iată ce ne-a declarat Gheorghe Poenaru despre acest meci: „Ne așteptam la un meci greu însă s-a dovedit a fi mai ușor decât ne-am imaginat. Am întalnit o echipă decimată de accidentări, iar absența titularilor de drept din garnitura de bază ne-a facilitat mult misiunea la Pașcani. Am făcut un joc bun, am avut foarte multe ratări și cred că nu s-a pus niciun moment problema învingătoarei. Consider că prin această victorie șansele noastre de a termina pe primul loc au crescut și mai mult. Urmează jocurile de pe teren propriu cu Petrotub Roman și Oțelull II Galați, unde două victorii ar încheia definitiv lupta pentru promovare.”

CSM Pașcani: Năcuță- Davidoaia, Marcu, Caliniciuc, Olteanu(Sima ’60)- V.Gheorghiu, Nuțescu, Ioniță(Ancuța ’68), D.Radu- Bucovan, Maftei(Știubei ’74). Antrenor: Marian Ivan.

FCM Bacău: Stamatin- Codreanu(Bursuc ’67), Ursu, Lozneanu(Mihalachioaie ’73), Eudean- Lipovanu, Apostol, Întuneric, Doboș(Vl.Pavel ’60)- Vraciu(Hurdubei ’63), Boghian. Antrenor: Gheorghe Poenaru.

Arbitri: Adrian Illyeş, Gabriel Banu(ambii Ploiești), Ciprian Iovu(Botoșani).

Avertisment: Lozneanu (’69).

Celelalte rezultate ale etapei: Rapid Suceava – Oțelul II Galați 0-0, CSM Focșani – Aerostar Bacău 4-0, FC Panciu – Cetatea Tg. Neamț 3-0, FC Onești – Petrotub Roman 0-1. SC Bacău și Politehnica Galați au stat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.