Fotbal, Liga a III-a: Avancronica etapei a XXIII-a


CSM Pașcani – FCM Bacău (vineri, ora 17, livescore pe BacaulSportiv.ro)
Lidera seriei I se deplasează vineri la Pașcani, pe terenul unei formații redutabile acasă, unde au pierdut un singur meci, în ultimele minute, cu SC Bacău. Antrenorul Gheorghe Poenaru spunea după etapa trecută că o victorie a echipei sale la Pașcani ar lămuri definitiv problema promovării, dacă nu cumva aceasta e deja lămurită. Partida va fi condusă la centru de ploieșteanul Adrian Illyeş, care va fi ajutat de concitadinul său Gabriel Banu și de botoșăneanul Ciprian Iovu.

FCM Onești – Petrotub Roman (vineri, ora 17)
Echipa pregătită de Florin Pavel are ocazia să-și treacă în cont o nouă victorie și, dacă FCM Bacău se impune la Pașcani, să urce pe locul 6. Deși rămâne un adversar redutabil, echipa romașcană pare în pierdere de viteză după plecarea antrenorului Costel Enache la Ceahlăul. Meciul de la Onești va fi arbitrat la centru de ieșeanul Bogdan Hanceariuc, care va fi ajutat de asistenții brăileni Cătălin Tincu și Cristian Marchidanu.

CSM Focșani – Aerostar Bacău (vineri, ora 17)
Aerostarul se deplasează pe un teren unde, în urmă cu două săptămâni, FCM Bacău câștiga cu 5-0. Gazdele luptă pentru evitarea retrogradării, în timp ce ”aviatorii” vor să se țină departe de zona minată a clasamentului. Partida va fi arbitrată la centru de Valentin Lungu (Iași), care va fi ajutat de asistenții Ionuț Ștefănescu (Iași) și Ștefan Patrichi (Vaslui).

Celelalte meciuri ale etapei: Rapid CFR Suceava – Oțelul II Galați, CS Panciu – Cetatea Tg. Neamț și Luceafărul Mihai Eminescu – Ceahlăul II Piatra Neamț.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.