Un nou succes categoric: LPS Botoșani – Știința MD Bacău (j I) 27-46 (11-23)


Juniorii I de la Știința Municipal Dedeman Bacău au obținut o nouă victorie la scor, în etapa a XIV-a a Campionatului național, ultima a sezonului regulat. Tinerii handbaliști pregătiți de Nicolai Gomeniuc au început greoi partida de la Botoșani, fiind conduși cu 7-4 în minutul 11. Au urmat 8 goluri consecutive ale băcăuanilor, care s-au desprins treptat și au obținut un succes scontat pe terenul penultimei clasate din seria A. De remarcat și ultimul gol al meciului, reușit de Jidobin printr-o spectaculoasă aruncare pe la spate.
În meciul de la Botoșani, Știința a evoluat în următoarea alcătuire: Șanin (5 interv.), Garasciuc (10 interv.) – Vartic 8, Zacaciurin 8, Carali 8, Macovchin 6, Moise 5, Șipulin 5, Jidobin 3, Cebotari 2, Anghelov 1.
Echipa pregătită de Nicolai Gomeniuc încheie sezonul regulat cu 12 victorii din tot atâtea meciuri și 489 de goluri marcate! Vor urma două turnee (7-10 aprilie și 15-17 aprilie), în care cele 7 echipe vor mai juca o dată fiecare cu fiecare, primele trei clasate urmând să se califice la turneul semifinal, care va avea loc în perioada 27 aprilie – 1 mai.

CSS Bacău a resimțit din plin plecarea lui Moise la Știința, pierzând partida de pe teren propriu cu Școala nr. 3 Adjud cu 25-27 și păstrează șanse minime de a se clasa pe locul 3, de care o despart acum 4 puncte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.