Fotbal, Liga a III-a: Avancronica etapei a XVIII-a


FCM Bacău – Politehnica Galați (livescore BacaulSportiv.ro, vineri, ora 15)
Echipa lui Gheorghe Poenaru primește vizita uneia dintre echipele incomode ale seriei, gălățenii pierzând pe final disputa de astă-toamnă de pe ”Letea”. Așteptăm cu interes apariția în formația gălățeană a celebrului fundaș Stamate, ”clientul” preferat al antrenorului Băncilă. În tur, FCM Bacău a câștigat la Galați cu 2-1. Partida de pe ”Municipal” va fi arbitrată la centru de Gică Mihai (Focșani), care va fi ajutat de asistenții ieșeni Daniel Ștefănescu și Ștefan Tudorache.

CSM Pașcani – S.C. Bacău (livescore BacaulSportiv.ro, vineri, ora 15)
Meci greu și pentru formația pregătită de Ciprian Panait, în fața unei echipe care nu a cunoscut până acum înfrângerea pe propriul teren, unde a obținut 7 victorii și o remiză. În tur, băcăuanii au câștigat cu 3-0. Meciul de la Pașcani a fost încredințat unei brigăzi brăilene, condusă de Daniel Decă, alături de Cătălin Teodor și Cătălin Tincu.

Aerostar Bacău – FCM Onești (vineri, ora 15)
Mare dilemă a acestui joc este dacă juniorii din echipa oneșteană vor avea sau nu buletinele la ei. Altfel, ar trebui să fie un meci frumos, între două echipe lipsite de griji în acest moment. În tur, FCM Onești s-a impus cu 3-0. Meciul de pe ”Aerostar” va fi arbitrat la centru de Sorin Antonie (Breaza), care va fi ajutat de doi asistenți din Sfântu Gheorghe, Imre Bucsi și Joszef Peter.

Celelalte meciuri ale etapei: Petrotub Roman – CSM Focșani, Rapid CFR Suceava – Luceafărul M. Eminescu, Oțelul II Galați – CS Panciu și Ceahlăul II Piatra Neamț – Cetatea Tg. Neamț.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.