Remiza lui Petrariu: U 16 BACĂU – U 16 GALAȚI 1-1 (1-1)


Selecționata U 16 a județului Bacău a avut un meci mult mai greu decât ar fi fost de așteptat în fața selecționatei gălățene, care pierduse cu trei zile în urmă pe teren propriu cu Neamțul. De altfel, în condițiile date, echipa pregătită de Ștefan Apostol și Cornel Codreanu se poate declara mulțumită cu punctul obținut, în mare parte datorită evoluției excelente a portarului Răzvan Petrariu. Deși jocul a fost dominat teritorial de gazde, acțiunile periculoase și marile ocazii au aparținut oaspeților, care au fost însoțiți la Bacău de venerabilul Nicolae Rainea.
Bacăul a deschis scorul după o jumătate de oră, atunci când Măcălău a luat o acțiune pe cont propriu și, după ce a driblat un fundaș advers, a înscris pe sub portarul Vida. Doar șapte minute mai târziu, Galațiul a egalat dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri, magistral executată de Stoian. Până la final, Petrariu a avut trei intervenții de excepție, ultima cu cinci minute înainte de final, când l-a blocat foarte bine pe Stancu, scăpat singur spre poarta băcăuană.
De remarcat suprafața de joc foarte bună de pe terenul ”Willy” care, paradoxal, a dezavantajat echipa gazdă, ale cărei antrenamente se desfășuraseră pe zăpadă și gheață.

BACĂU: Petrariu – D. Filip, Pavel, Popa, Avram – R. Gheorghe, Cl. Filip, V. Scânteie (41 Vlad), Dănilă (66 Bucur) – Lupu (56 Țupală), Măcălău. Antrenori: Ștefan Apostol și Cornel Codreanu.
GALAȚI: Vida – Popovici, Boubătrîn (32 Ion), Antofe (68 Răgălie), Munteanu – Stancu, Toma, Dumitru (75 Stan), Onea (77 Balan) – Stoian, Moroșanu. Antrenori: Marius Cosoreanu și Ionuț Niculcea.

Arbitru: Attila Balint. Asistenți: Zoltan Simo și Attila Szabo (toți din Odorheiu Secuiesc).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.