Ciprian Panait: ”Mi-aș dori un asemenea teren și la meciul cu FCM Bacău”


Antrenorul formației S.C. Bacău a venit la conferința de presă de după partida cu Rapid CFR Suceava ușor iritat și a tot făcut aluzii la felul în care i se interpretează vorbele ”în mod specific”. După ce i-a felicitat pe oamenii care au îngrijit terenul (veți vedea în galeria foto a meciului cum s-a prezentat suprafața de joc) și pe jucătorii ambelor echipe, Ciprian Panait a spus: ”Eu vreau să spun un singur lucru și anume că niciodată n-o să mai spun ceea ce gândesc, pentru că dumneavoastră interpretați de o anumită manieră, să mă puneți în situații conflictuale cu alți adversari. În tur, am pierdut la Suceava fiindcă am fost mai slabi, însă o echipă care pe noi ne-a bătut și ne-a pus la respect cu 3-1 nu cred că e capabilă să ia 4 goluri în 10 minute. Asta e părerea mea și eu mi-o mențin. Cred că dacă în tur era domnul Radu la echipă, niciodată nu s-ar fi întâmplat și nu era clasamentul de maniera asta.” Precizăm că singurul meci din tur în care Rapid CFR Suceava a primit 4 goluri a fost cel cu FCM Bacău, motiv pentru care l-am întrebat pe Ciprian Panait dacă s-a referit la acel joc. Iată răspunsul: ”Deci bine că m-ați întrebat, ca să clarificăm lucrurile. Pentru mine nu există decât declarații strict legate de echipa mea și de jocul pe care l-am făcut eu. Nu mă interesează ce se întâmplă la alte echipe, n-o să mai aveți alte declarații de-ale mele ca să nu se creeze conflicte artificiale. Eu v-am spus un singur lucru: nu mi se pare normal ca o echipă care, după părerea mea, era cea mai bună din serie la începutul campionatului și care a jucat cu noi cum a jucat, să aibă o așa cădere inexplicabilă. Și când spun cădere, mă refer la tot clasamentul, la tot campionatul, la tot turul, nu mă refer la un meci anume. Dumneavoastră sunteți oameni cu experiență în presă, ați văzut multe și eu cred că e de-ajuns să vă spun asta.”
Referitor la starea deplorabilă a terenului cu doar două săptămâni înaintea derby-ului cu FCM Bacău, Ciprian Panait a declarat: ”Eu mi-aș dori să fie tot așa, pentru că nu suntem noi echipa tehnică care joacă fotbal, pentru că pe mine meciurile în noroi mă avantajează. Eu sunt o echipă care bubuie mingea, ați văzut că și astăzi am dat două goluri din întâmplare și am câștigat cu noroc cele trei puncte.” Întrebat dacă această declarație e o ironie la adresa cuiva, tehnicianul băcăuan a afirmat că a fost un răspuns cât se poate de serios.

7 comentarii la „Ciprian Panait: ”Mi-aș dori un asemenea teren și la meciul cu FCM Bacău””

  1. domn profesor frumos va sade sa injurati ca la usa cortului un jucator de la echipa adversa..dumneavoastra care ati fost prins copiind la examen si cu o vasta pregatire in domeniu v ati facut de ras astazi…injuriile aduse nu pot fi reproduse in public…asta tine de educatie ,iar dumneavostra ati citi prea multe carti si cred ca printre acele randuri ati gasit si astfel de cuvinte pline de grobianism..rusine ciprian panait!!!!

  2. pai normal ca tu ti-ai dori un asemenea teren,pt ca tu nu stii ce inseamna sa joci fotbal.de antrenorat nu mai zic.esti singurul ,,mare,,antrenor care a fost prins copiind.rusinica.forta FCM BACAU.

  3. panait ciprian nu a jucat fotbal niciodata .ce realizari are ca antrenor?nu stiu nu am auzit de el.IN BACAU DOAR FCM 1950 BACAU

  4. @ Mihai, mare dreptate ai in tot ce spui, dar ce sa-i faci. El se crede Zeus pe pamant, se crede inteligent si de fapt…este un arogant si atat. Atunci cand nu-ti pasa de parerea celor, cei pe care ii rogi sa vina pe stadion si sa-ti fie fani, inseamna ca esti un om: DE NIMIC!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.