Care pe care: Știința Bacău – CSM Unirea Slobozia (miercuri, ora 17.00)


Miercuri după-amiază se anunță un meci palpitant în Sala sporturilor din Bacău. Știința și CSM Unirea Slobozia își dispută locul al doilea din seria A a eșalonului secund al handbalului feminin, întâlnindu-se pentru a patra și ultima oară în acest sezon. În precedentele trei dispute, ialomițencele s-au impus de două ori pe teren propriu (30-26 și 27-25), partida din octombrie de la Bacău încheindu-se la egalitate (24-24), la capătul unui meci încins, cu un arbitraj contestat de oaspeți.
Știința are nevoie de victorie pentru a rămâne în cărți cu șanse reale la locul 2, care duce la turneul de promovare, rezultat care le stă la îndemână handbalistelor pregătite de Ion Arsene și Costel Oprea. Să sperăm că și publicul băcăuan va fi prezent în număr mare la meci, pentru a da o mână de ajutor atât de necesară Științei.
Partida Știința Bacău – CSM Unirea Slobozia va fi arbitrată de ieșenii Bogdan Anton și Iulian Cristea. Celelalte jocuri ale etapei: Spartac București – Rapid CFR București, CSM Ploiești – Activ Ploiești și HCF Piatra Neamț – Univ. Valahia Târgoviște.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.