Au defilat: Știința MD II Bacău-LPS Piatra Neamț 39-31 (22-15)

Sâmbătă dimineața în Sala Sporturilor din Bacău, Divizia A la handbal masculin a programat întalnirea dintre echipa a doua a Științei și LPS Piatra Neamț. În fața a aproximativ 100 de spectatori, elevii antrenați de Nicolai Gomeniuc nu au avut nicio problemă în a-și adjudeca cele două puncte puse în joc. Întăriți de la echipa mare cu Ionuț Ramba, Alexandru Tărâță, frații Gabriel și Mihai Bujor, Dragoș Iancu și Rareș Grigoraș, handbaliștii băcăuani nu le-au lăsat speranțe mai tinerilor adversari din Piatra Neamț. Până în minutul 14 cele două echipe au mers cap la cap, minut în care pentru prima și ultima oară nemțenii s-au aflat în avantaj (8-7). Studenții băcăuani au revenit imediat, începând ușor ușor să se distanțeze de adversarii lor: 15-11(’21), 19-14(’27) stabilind și scorul pauzei, 22-15. Ce-a de-a doua repriză nu a fost decât un galop de sănătate pentru elevii lui Nicolai Gomeniuc, aceștia marcând gol dupa gol în timp ce principala grijă a adversarilor era să limiteze proporțiile scorului. De remarcat a fost și evoluția celor doi portari ai Științei, Grigoraș și Erhan, care împreună au avut nu mai puțin de 25 de intervenții.

De aceasta data Știința își va trece în cont cele două puncte obținute astăzi, deoarece a respectat toate cerințele de vârstă prevăzute de către Federația Română de Handbal pentru Divizia A.

Știința: Grigoraș 14 interv.,Erhan 11 – Bulov 8, Tărâță 8, M.Bujor 6, Iancu 4, G. Bujor 4, Corotcov 3, Jidobin 2, Vartic 2, Zacaciurin 1, Cebotari 1, Ramba.

LPS Piatra Neamț: Curcă- Andrianu 8, Acatrinei 6, Grigorie 5, Humenuc 4, Bustihan 3, Leușteanu 2, Druga 2, Busuioc 1.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.