André Marius Jørgensen (ØIF Arendal): „Știința Bacău e o nucă tare”


Site-ul oficial al grupării norvegiene ØIF Arendal a publicat un material referitor la tragerea la sorți a sferturilor de finală ale Cupei Challenge la handbal masculin. Articolul este intitulat „Excursie în România în Challenge Cup” și cuprinde o declarație a căpitanului formației norvegiene, André Marius Jørgensen.
Iată ce a spus handbalistul norvegian despre viitoarea confruntare cu Știința Municipal Dedeman Bacău: „Sunt mulțumit de tragerea la sorți, nu e chiar cel mai greu adversar peste care am fi putut da. Suntem nerăbdători să jucăm împotriva unei echipe românești cu experiență în cupele europene și sunt convins că va fi o nucă tare pentru noi. Vom juca primul nostru meci în deplasare în cupele europene la Bacău și sper să ne întoarcem de acolo cu un rezultat care să ne lase deschise șansele de calificare în returul pe care-l vom disputa pe teren propriu.”
De asemenea, site-ul oficial al ØIF Arendal publică un link către Bacăul Sportiv, aceasta fiind a doua colaborare pe care site-ul nostru o are în acest sezon cu adversarele Științei, după fructuoasa cooperare cu cei de la Initia Hasselt.
Foto: oifarendal.no

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.