Kurt Eckholdt (manager ØIF Arendal): „Datorită experienței superioare și a publicului entuziast, Știința are prima șansă”


La câteva ore după ce la Viena a fost stabilit țintarul sferturilor Cupei Challenge la handbal masculin, managerul formației norvegiene ØIF Arendal, Kurt Eckholdt, a răspuns cu amabilitate și maximă promptitudine câtorva întrebări adresate de Bacăul Sportiv.
Referitor la tragerea la sorți, managerul norvegienilor a spus: „Consider că a fost o tragere la sorți dificilă pentru noi, deoarece echipele românești sunt întotdeauna bine pregătite și organizate. Am văzut că Știința joacă de ceva timp în cupele europene și are experiență în acest sens, pe când clubul nostru e la prima participare în competițiile continentale inter-cluburi.”
În ceea ce privește informațiile pe care le are despre echipa băcăuană, Kurt Eckholdt ne-a spus: „Deocamdată nu știm foarte multe lucruri despre echipa din Bacău, decât că e pe locul 8 în campionat, am văzut că sala din Bacău arată bine și că aveți un public entuziast.”
I-am solicitat managerului de la ØIF Arendal și o opinie referitoare la faptul că norvegienii vor juca meciul decisiv acasă, precum și o estimare a șanselor de calificare. „Cred că e un avantaj că vom disputa al doilea joc pe teren propriu, dar Știința e o echipă bună și ar trebui să nu pierdem la multe goluri diferență prima manșă. Cât privește șansele de calificare, ținând cont de experiența acumulată în cupele europene, dar și de publicul entuziast de care beneficiază, consider că Știința are prima șansă de calificare”, a declarat Kurt Eckholdt.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.