Adrian Petrea: „Știința merită și poate să ajungă într-o finală de Challenge Cup „


Proaspăta achiziție a Științei, Adrian Petrea, a urmărit partida cu RK Rudar Pljevlja din tribune, având inedita postură de comentator al televiziunii naționale. La finalul jocului, el a împărtășit presei impresiile sale despre meci și despre evoluția coechipierilor săi.
Rep.: Cum ți s-a părut Știința astăzi?
Adrian Petrea: O echipă cu o apărare mobilă, care dă speranțe că poate să-și îndeplinească obiectivele propuse și cu un public iubitor de handbal.

Rep.: Au fost muntenegrenii prea slabi sau băcăuanii prea buni ?
A.P.: E bine că Știința nu a luat în calcul cele nouă goluri avans din tur și au început jocul de la 0-0. Într-adevăr, nici muntenegrenii nu au fost puși la punct dar, în ansamblu, e bine pentru Bacău că au trecut încă un tur.

Rep.: Ce părere ai despre viitorul tău discipol, Ionuț Ramba care a spus că are ce învăța de la tine ?
A.P.: Eu am spus întotdeauna că nu fug de concurență și acest lucru e benefic pentru echipă. Și la Reșița au fost jucători tineri care mi-au cerut ajutorul și au învățat din ceea ce știu eu și cred că nu au dat greș.

Rep.: Până unde crezi că poate ajunge Știința în Challenge Cup?
A.P.: Să fiu sincer, nu știu echipele calificate, ca să pot da un răspuns exact, dar din ce am văzut azi, cred că Știința merită și poate să ajungă într-o finală de Challenge Cup. Important e să ajungem acolo, fiindcă altfel te concentrezi într-o finală de cupă europeană.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.