Victorie la zero grade: FCM Bacău – FC Botoşani 2-1 (0-1)


Liderul seriei I din Liga a III-a a disputat sâmbătă la prânz, pe terenul „Ştiinţa”, un joc de verificare în compania formaţiei de divizie secundă FC Botoşani. În pofida condiţiilor atmosferice vitrege şi a terenului acoperit de zăpadă, partida a fost una foarte animată, jucată într-un ritm alert şi plină de faze de poartă.
Oapseţii au fost cei care au deschis scorul, în min. 20, atunci când şutul lui Matei din colţul careului mare, l-a surprins pe Stamatin, balonul strecurându-se în poartă printre bară şi goalkeeperul băcăuan. În repriza secundă, pe care au dominat-o clar, elevii lui Gheorghe Poenaru au izbutit să întoarcă rezultatul. Egalarea s-a produs în minutul 52, atunci când Luncanu a înscris pe sub portar din careul mic, după o pasă de efect a lui Doboş. Golul victoriei băcăuanilor s-a marcat în minutul 77, atunci când, în urma unui corner, Taban a deviat inspirat cu capul, iar fundaşul botoşănean Halip a înscris în propria poartă.
La finalul jocului, antrenorul Gheorghe Poenaru a declarat: „Sunt mulţumit în primul rând de efortul pe care jucătorii l-au depus în timpul jocului, iar eu zic că a fost un meci agreabil din toate punctele de vedere. Mă bucur că am putut juca fiindcă, la un moment dat, meciul era sub semnul întrebării şi consider că a fost un test util pentru ambele echipe.”

FCM Bacău: Stamatin – Mihălăchioae, Bursuc, Ursu, Codreanu – Menghia, Întuneric, Apostol, Eudean – Vraciu Boghian. Au mai jucat: Petrache, Doboş, Luncanu, Apostu, Lipovanu, Taban, Lozneanu, Curiliuc, Hurdubei, Vl. Pavel şi Roca.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.