Ştiinţa îngheaţă de frig în Muntenegru


Plecată la ora 11 din Bucureşti, delegaţia Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău a ajuns în cursul serii de vineri în oraşul muntenegrean Pljevlja. Iar dacă zborul cu avionul a durat 2 ore, pe traseul Bucureşti – Viena şi apoi Viena – Podgorica, cei 190 de kilometri dintre capitala Muntenegrului şi Pljevlja au fost parcurşi cu autocarul în 4 ore, şoseaua abundând în serpentine.
Aflat într-o zonă montană, oraşul Pljevlja este acoperit de zăpadă, vremea fiind friguroasă atât afară, cât şi în camerele singurului hotel din localitate, ridicat pe vremea lui Iosip Broz Tito, în 1969, şi care oferă condiţii mai degrabă austere.
Vineri seara urmează să aibă loc şedinţa tehnică a partidei de sâmbătă, dintre RK Rudar Pljevlja şi Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău. Echipa băcăuană are programat un antrenament de o oră în sala în care va avea loc meciul, sâmbătă dimineaţă, la ora 10.
Bacăul Sportiv va continua să vă ţină la curent cu deplasarea Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău în Muntenegru şi în cursul zilei de sâmbătă.

2 comentarii la „Ştiinţa îngheaţă de frig în Muntenegru”

  1. O intrebare. Meciul se transmite la vreo televiziune din Muntenegru? Daca da, care este aceea? Sa ne putem uita si noi pe net. Multumesc!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.