Victorie înainte de derby: Spartac Bucureşti – Ştiinţa Bacău 24-34 (12-18)


Handbalistele de la Ştiinţa Bacău s-au impus fără probleme în deplasarea de la Bucureşti, împotriva penultimei clasate din seria A a diviziei secunde. Antrenorii Ion Arsene şi Costel Oprea au rulat întreg lotul pe care l-au avut la dispoziţie, 11 din cele 12 jucătoare de câmp trecându-şi numele pe lista marcatoarelor. Singura care n-a înscris a fost pivotul Vâlcu, dar şi ea a avut un aport consistent la succesul echipei sale, obţinând mai multe aruncări de la 7 metri. Mihaela Niga nu a făcut deplasarea, acuzând o accidentare, dar se speră recuperarea ei până duminică, atunci când Ştiinţa va primi, pe teren propriu, replica liderului CSM Ploieşti.
„Sunt mulţumit de evoluţia fetelor, chiar dacă n-a fost un joc foarte serios. Important e că nu s-a accidentat nicio jucătoare şi de-acum ne concentrăm pe recuperare înaintea meciului de duminică”, a spus antrenorul Ion Arsene.

ŞTIINŢA: Gârţu, Angheluţă – Matei (7), Chiper (6), Burghel (4), Ciurariu (4), Ciorîţă (3), Cîlici (2), Amoagdei (2), Blejuşcă (2), Ilişescu (2), Roşu (1), Chelaru (1), Vâlcu. Antrenori: Ion Arsene şi Costel Oprea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.