Le-au picat pe mediciniste: Ştiinţa Bacău – CSU Medicina Tg. Mureş 3:0 (25-16, 25-18, 25-22)


Liderele Diviziei A1 la volei feminin şi-au onorat blazonul, obţinând o victorie confortabilă în faţa unei formaţii din prima jumătate a clasamentului, dar care a deplasat la Bacău doar 9 jucătoare. Băcăuanele şi-au luat tare adversarele de la început şi au câştigat la 16 primul set, în special datorită serviciilor foarte bune. Setul al doilea s-a derulat după acelaşi scenariu, Ştiinţa s-a impus la 18 şi, la 19-9 în setul al treilea, spectatorii se pregăteau să sărbătorească o nouă victorie de 3 puncte a favoritelor. De sărbătorit s-a sărbătorit, doar că a mai durat ceva timp, fiindcă oaspetele s-au apropiat ameninţător la 23-22, dar un atac precis al Georgianei Faleş şi un blocaj necruţător al băcăuanelor au închis jocul după circa 75 de minute.
De la Ştiinţa a lipsit Anca Bunea, care s-a îmbolnăvit la începutul acestei săptămâni, voleibalista băcăuană fiind indisponibilă şi pentru partida de sâmbătă, de la Cluj-Napoca.

ŞTIINŢA: Polishchuk, Herlea, Faleş, Elisei, Iosef, Purice. Libero – Manu. A mai jucat Truţă. Antrenor: Florin Grapă.

CSU MEDICINA: Maletic, Salaoru, Terzic, Simanic, Jovanovic, Ivanof. Libero – Dimeny. Au mai jucat Breban şi Iancu. Antrenor: Branko Gajic.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.