RK Rudar Pljevlja a rămas fără 11 jucători !


Lovitură de teatru cu mai puţin de trei săptămâni înainte de prima manşă a optimilor Challenge Cup la handbal masculin! Cotidianul muntenegrean de sport „Arena” anunţă că nu mai puţin de unsprezece jucători de la RK Rudar Pljevlja au părăsit echipa, acuzând neplata drepturilor financiare de mai multe luni. Pe lista celor 11 se regăsesc practic cei mai valoroşi jucători ai grupării muntenegrene: Bosko Bjelobrkovic, Danijel Vukicevic, Bozidar Tosic, Mirko Majic, Mladen Markovic, Nikola Grujicic, Ivan Matovic, Ivan Tosic, Slavisa Lacmanovic, Nikola Lucic şi Ilija Vuckovic.
Cum pe lista EHF echipa muntenegreană a înscris 18 jucători, RK Rudar a mai rămas cu exact 7 handbalişti cu drept de joc în Challenge Cup! Cotidianul „Arena” informează că viitoarea adversară a Ştiinţei a reuşit să aducă 5 jucători noi, din care unul a jucat deja în actualul sezon de cupe europene pentru echipa RK Lovcen, este vorba de extrema dreaptă Petar Kucalo, acesta nemaiavând drept de joc pentru RK Rudar în Challenge Cup.
Ce rămâne de neînţeles este refuzul conducătorilor echipei din Pljevlja de a da curs ofertei Ştiinţei de a disputa ambele manşe la Bacău, în condiţiile în care e greu de crezut că problemele financiare ale clubului din Muntenegru au apărut peste noapte.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.