Florin Grapă: „Nu sunt mulţumit, dar am jucat destul de bine în faţa unei echipe care nu s-a întrebuinţat la maxim”


Antrenorul Ştiinţei Bacău era dezamăgit de rezultatul final al jocului cu Igtisadchi Baku, dar şi conştient de diferenţa de valoare dintre loturile celor două echipe. De asemenea, Florin Grapă nu şi-a ascuns dezamăgirea vizavi de reacţiile unei părţi a publicului băcăuan.
„Asta e valoarea. Îmi pare rău sincer că n-am putut să satisfac cerinţele publicului, aş fi dorit să câştig, dar asta e, poate că trebuie să schimbăm antrenorul. Nu trebuie să uităm, însă, că au două jucătoare din echipa campioană olimpică, cea a SUA, şi eu cred că am jucat destul de bine în faţa unei echipe despre care trebuie să recunosc că nu s-a întrebuinţat la maxim. Nu sunt mulţumit, nu mă îmbăt cu apă chioară, dar trebuie să fiu obiectiv şi să văd pe cine am avut în faţă,”a declarat Florin Grapă.
Întrebat dacă, în anumite momente cheie, diferenţa a fost făcută de unele greşeli personale şi nu de diferenţa de valoare, tehnicianul Ştiinţei a spus: „Se poate spune şi-aşa, trebuie să recunosc că e un capitol la care suferă echipa Ştiinţa, dacă e să ne referim la greşelile de preluare din finalul primului set.”
Referitor la rolul ridicătoarei Weiss în câştigarea partidei, Florin Grapă a precizat: „Eu am spus întotdeauna că ridicătoarea ar trebui să fie cel mai important om din echipă, iar la formaţia din Baku aşa şi este. Asta nu înseamnă că Polishchuk nu e bună, dar probabil că, dacă era la fel de bună ca ridicătoarea lor, nu era la Bacău. ”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.