„Economistele” din Baku sunt pe val în competiţia internă. La fel şi „studentele” din Bacău


Miercuri după-amiază, Sala sporturilor din Bacău va fi gazda unui meci pe cinste, cu siguranţă unul din capetele de afiş ale optimilor Cupei Challenge la volei feminin. Ştiinţa va primi replica puternicei multinaţionale Igtisadchi (İqtisadçı în azeră) Baku, ceea ce s-ar traduce „economistele” din Baku. Formaţia azeră traversează o perioadă foarte bună în competiţia internă, unde a câştigat ultimele două jocuri cu 3:0, ambele împotriva altor formaţii angrenate în cupele europene. Astfel, pe 18 ianuarie, Igtisadchi a trecut în trei seturi de Rabita Baku, echipă calificată în playofful de 12 al Champions League, iar pe 22 ianuarie a învins cu acelaşi scor „colega” de Challenge Cup, Lokomotiv Baku.
Trebuie spus că sextetul de bază al azerelor cuprinde exclusiv „straniere”, astfel: Kathleen Weiss (Germania), Tayyiba Haneef-Park (SUA), Rikka Lehtonen (Finlanda), Alice Blom (Olanda), Maria Isabel Fernandez (Spania), Ivana Milos (Croaţia). Libero – Yuko Sano (Japonia).
Nu-i mai puţin adevărat că şi Ştiinţa Bacău traversează o perioadă fastă în competiţia internă, culminând cu succesul obţinut sâmbătă pe terenul formaţiei Dinamo Romprest Bucureşti, o veritabilă injecţie de moral şi încredere pentru echipa antrenată de Florin Grapă.
Există, aşadar, toate premisele pentru a vedea un spectacol total miercuri după-amiază pe parchetul Sălii sporturilor din Bacău, care sperăm că va fi umplută de iubitorii de volei şi nu numai.
În cursul serii de marţi, Bacăul Sportiv vă va oferi declaraţii din ambele tabere, culese cu mai puţin de 24 de ore înaintea jocului.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.