Campioana a câştigat şi revanşa: HCM Constanţa – Ştiinţa MD Bacău 29-27 (14-15)


Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău a pierdut şi cel de-al doilea joc amical, susţinut sâmbătă dimineaţă la Constanţa, în compania campioanei României. Băcăuanii au intrat mai bine în joc, au condus ostilităţile în prima repriză, când au avut şi trei goluri avans pe tabela de marcaj. În repriza secundă, cele două echipe au mers cap la cap până în minutul 42 după care, timp de 8 minute, handbaliştii Ştiinţei au comis nu mai puţin de 11 greşeli personale, fapt care le-a permis constănţenilor să preia conducerea şi să se impună la final.

„Au fost două partide foarte utile, în care apărarea a funcţionat foarte bine. Până la reluarea campionatului va trebui să găsim soluţii pentru a elimina acele greşeli care ne strică toate calculele în timpul meciurilor. Vom încerca, la jumătatea săptămânii viitoare, să aducem la Bacău o echipă din divizia secundă, pentru a mai pune la punct anumite aspecte de ordin tactic”, a declarat antrenorul principal al Ştiinţei, Gabriel Armanu.

ŞTIINŢA: Tevzadze, Tamaş – Dospinescu 6, Moskalenko 4, Iancu 4, Ghiţă 3, Manea 3, Rotaru 3, Grieze 2, G. Bujor 1, Tărâţă 1, Gurkovsky, Sipos, Dinescu, Ramba.

În afara jocului de pregătire cu o echipă din Divizia A, Ştiinţa va mai juca un amical, vineri sau sâmbătă, cu colega de Liga Naţională, CSU Bucovina Suceava.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.