Cât ai zice „set”: Ştiinţa Bacău – CSM Sibiu 3:0 (25-7, 25-13, 25-11)


Scurtă precum o ploaie de vară, astfel a fost victoria Ştiinţei în faţa lanternei Diviziei A1 la volei feminin. Nu a fost nimic surprinzător în asta, atâta doar că replica sibiencelor a fost mai slabă decât ar fi fost de aşteptat. Astfel, au existat destule momente în care ardelencele păreau rătăcite pe terenul de volei, unele execuţii ale acestora fiind la limita tragi-comicului. Aşa cum o arată şi scorul, echipa băcăuană s-a impus fără nicio problemă, oaspetele trăindu-şi momentele de graţie în setul al doilea când, la 6-15, au izbutit 4 puncte consecutive. Antrenorul Florin Grapă a menajat-o în acest joc pe Georgiana Faleş, cu mici probleme medicale, utilizând-o pe moldoveanca Tatiana Lupu, care a avut o prestaţie foarte bună, ca întreaga echipă a Ştiinţei.
Evoluţia scorului
Setul 1: 4-0, 8-2, 12-3, 16-5, 19-6, 25-7.
Setul 2: 5-0, 8-2, 12-3, 15-10, 20-11, 25-13.
Setul 3: 9-0, 12-3, 16-6, 20-8, 25-11.
ŞTIINŢA: Polishchuk, Elisei (Truţă), Purice (Bunea), Iosef, Lupu, Herlea. Libero – Manu. Antrenor: Florin Grapă.
Pentru Ştiinţa urmează sâmbătă derby-ul cu Dinamo Romprest, care va avea loc în capitală, de la ora 12.
Celelalte rezultate din etapa de miercuri: Pro-Volei Botoşani – CSM Lugoj 3:0, CSU Medicina Tg. Mureş – Dinamo Romprest Bucureşti 0:3, Unic P. Neamţ – CSMU Craiova 3:0 şi Tomis Constanţa – U Cluj 3:0.

4 comentarii la „Cât ai zice „set”: Ştiinţa Bacău – CSM Sibiu 3:0 (25-7, 25-13, 25-11)”

  1. daca sunteti cu adevarat suporterii echipei de volei Stiinta Bacau si va curge prin vene sange de suporteri fara sa economisiti cu gandul ca primiti pachetul promotional facand economii la a va sustine echipa,si nu mai stati cu mana intinsa sa va cereti obolul pecuniar de la antrenorul Florin Grapa,va provoc sa mergeti GRATIS (adica pe cheltuiala voastra) la derby-ul de sambata Dinamo Romprest Bucuresti-Stiinta Bacau.HAI STIINTA! Fara de interese de a castiga bani pentru buzunarul meu(lider de galerie)fara sa mai aud chemarile colegilor……….

  2. Acum comentatorule,economisesti mai mult din gandurile tale fara a lua in calcul nevoia de bani a lui Robert care calca in picioare suflete(indiferent de varsta)si idei(de adevarat suporter).cu siguranta voi veni si eu sambata la bucuresti

  3. asta e un adevar crunt ca se iau bani dupa meciuri iar acesti bani raman in buzunarele unor persoane care vin sa ,,cante” pentru bani nu pentru culori sau echipa.Daca voi avea timp liber voi merge si eu in Bucuresti sa-mi sustin echipa…Hai Stiinta!

  4. daca suporterii vin la sala dinamo sunt sigura ca nu vor fi lasati sa intre de catre piticu la meci………pacat.asa-i in Romania………

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.