Cinci meciuri în patru zile


Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău continuă în forţă, în această săptămână, seria jocurilor de pregătire. Astfel, de joi până duminică, echipa pregătită de Gabriel Armanu va disputa nu mai puţin de 5 meciuri, toate în Sala sporturilor din Bacău. Joi după-amiază, Ştiinţa va primi vizita divizionarei secunde Universitatea Galaţi, pentru ca vineri băcăuanii să joace cu Dinamo Municipal Braşov. În legătură cu acest al doilea joc, ar fi palpitant să fie chemaţi, pentru dinamizarea atmosferei, cei doi arbitri care au făcut praf meciul de campionat dintre cele două echipe, Dinu şi Şerbu. Sâmbătă, formaţia băcăuană va susţine două amicale, dimineaţa cu CSU Suceava iar după-amiază cu CSM Bucureşti. În fine, duminică, Ştiinţa va juca din nou cu echipa din capitală.

7 comentarii la „Cinci meciuri în patru zile”

    1. Probabil că ora se va stabili la începutul acelei săptămâni, acum e mult prea devreme. De regulă, Clujul joacă după-amiaza.

  1. multumesc pentru promptitudine dnu-le alexandrescu iar cand se afla ora de disputare va rugam postati si aici……va multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.