Jef Gaens (manager Initia Hasselt): „Sigur că sperăm, nu ne trebuie decât o victorie la 9 goluri”


Extrem de volubil şi cu un admirabil simţ al umorului, managerul celor de la Initia Hasselt a acordat vineri seara un interviu Bacăului Sportiv.
Rep.: Ce aşteptaţi de la meciul de mâine?
Jef Gaens: Ne aşteptăm la un meci bun, am văzut la Hasselt că Bacăul are o echipă foarte puternică, dar noi suntem optimişti, entuziaşti şi sperăm să facem o partidă de calitate.
Rep.: Care jucători ai Ştiinţei v-au impresionat mai mult la meciul tur ?
J.G.: În primul rând, extrema dreaptă cu numărul 7 (Marius Bondar), dacă nu mă înşel, a înscris 11 goluri în Belgia. Apoi, mai e şi pivotul ucrainean (Gurkovsky), care e foarte înalt şi să nu uităm de impresionantul portar din Georgia (Tevzadze).
Rep.: Mai aveţi vreo speranţă la calificare ?
J.G.: Întotdeauna trebuie să trăim cu speranţă, nu trebuie decât să înscriem cu 9 goluri mai mult decât Bacăul (râde cu poftă).
Rep.: Sunt obişnuiţi jucătorii dumneavoastră să evolueze în faţa unui public numeros şi gălăgios ?
J.G.: În competiţia internă nu, dar avem mulţi jucători la echipele naţionale ale Belgiei, care au jucat peste tot în Europa. Dar se poate spune că avem puţină experienţă cu suporteri gălăgioşi.
Rep.: Cum v-a plăcut România văzută din autocar ?
J.G.: Din păcate, drumul l-am făcut pe întuneric, aşa că n-am văzut mare lucru, dar ce pot să vă spun e că am avut un şofer foarte bun.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.