Fotbal, Liga a III-a: Avancronica etapei a XIII-a


Sport Club Bacău îşi continuă cursa de urmărire a concitadinei FCM, care a pus 10 puncte între locul 1 şi locul 2, cu menţiunea că echipa pregătită de Ciprian Panait mai are 3 jocuri de disputat din turul de campionat. Primul dintre acestea va aduce pe „Letea” o echipă incomodă, Politehnica Galaţi, formaţie care a câştigat două dintre partidele disputate în deplasare în acest sezon, la Oneşti şi Piatra Neamţ. Partida S.C. Bacău – Politehnica Galaţi va fi arbitrată de o brigadă din Târgu Mureş, condusă la centru de Laszlo Istvan Kusztos, care va fi ajutat de asistenţii Istvan Iszlai şi Elena Munteanu. Interesant e faptul că unul dintre observatorii jocului este fostul fotbalist băcăuan Vasile Vamanu, stabilit în prezent în Piatra Neamţ.
Aerostar Bacău pare să aibă cea mai grea misiune dintre echipele băcăuane, urmând să evolueze pe terenul ocupantei ultimului loc de pe podiumul seriei I, Petrotub Roman. Meciul de la Roman va fi condus la centru de botoşăneanul Dumitru Brânză, alături de concitadinii săi Ciprian Iovu şi Adrian Vornicu.
FCM Oneşti se va deplasa la Focşani, pentru partida cu CSM din localitate, unde sperăm să repete figura de la Panciu, unde s-a impus cu 2-1. Acest joc va fi arbitrat la centru de tulceanul Victor Chiriazic, asistenţii fiind din Brăila, Marius Marchidanu şi Maricel Dragomir.
Celelalte meciuri ale etapei: Oţelul II Galaţi – Ceahlăul II P. Neamţ, Rapid CFR Suceava – Cetatea Tg. Neamţ şi Luceafărul M. Eminescu – CS Panciu (sâmbătă, ora 14). FCM Bacău şi CSM Paşcani stau. Cu excepţia ultimului meci, toate celelalte partide se vor disputa vineri, cu începere de la ora 14.00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.