Gheorghe Poenaru: „Vlad Pavel se anunţă ca o speranţă a fotbalului băcăuan”


Antrenorul echipei FCM Bacău avea o mină foarte relaxată la finalul jocului cu Cetatea Târgu Neamţ, cu satisfacţia de a fi terminat turul pe prima poziţie a clasamentului: „Sunt foarte bucuros, pentru că am stat într-un stress foarte mare din prima etapă şi până acum. Bucuria este cu atât mai mare cu cât am obţinut o victorie concludentă, în urma unui joc foarte bun. Am marcat şi goluri frumoase, am şi ratat nepermis din situaţii foarte clare dar, una peste alta, cred că băieţii mei au dat dovadă de seriozitate şi de modestie. Ceea ce am păţit la Piatra Neamţ ne-a prins bine până la urmă, acolo am fost pe punctul de a nu câştiga, dar iată că tot răul a fost spre bine şi la trei zile distanţă am obţinut o victorie fără drept de apel. „
Referitor la golul mezinului Vlad Pavel, tehnicianul băcăuan a spus: „Mă bucur pentru el fiindcă nu este uşor pentru un jucător la vârsta lui (18 ani – n.n.) să marcheze la seniori, chiar şi la nivelul eşalonului al treilea. El se anunţă ca o speranţă pentru fotbalul băcăuan şi sper să confirme încrederea pe care i-am dat-o şi talentul pe care-l are.”
În ceea ce priveşte ratarea monumentală a lui Boghian din repriza secundă, Gheorghe Poenaru a spus cu umor: „Se pare că la acea poartă se întâmplă ceva, fiindcă tot acolo, în campionatul trecut, Tismănaru a ratat o ocazie asemănătoare. Să nu uităm, însă, că la aceeaşi poartă am văzut două goluri de excepţie, cele ale lui Vraciu şi Pavel.”

Un comentariu la „Gheorghe Poenaru: „Vlad Pavel se anunţă ca o speranţă a fotbalului băcăuan””

  1. Il cunosc de mult pe Vlad si ma bucur pentru ca a ajuns la acest nivel! E un tip serios si muncitor si vom mai auzi de el!
    Mult succes in continuare Vlad!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.