Ora de instrucţie: Ştiinţa MD II Bacău – Politehnica Iaşi 46-25 (22-14)


Ştiinţa Municipal Dedeman II Bacău s-a prezentat în prima etapă a returului I din Divizia A la handbal masculin în formulă regulamentară, cu şase jucători de la echipa mare. În aceste condiţii, Politehnica Iaşi n-a ţinut pasul decât 7 minute, oaspeţii rămânând doar cu consolarea că au condus cu 4-2 şi 5-4. După aceea, băcăuanii şi-au intrat în ritm, au înscris gol după gol, cu extrema Bulov în mare formă, în timp ce poarta a fost sigilată de Grigoraş şi Erhan (acesta din urmă înscriind şi un gol din poartă-n poartă).
După cele văzute miercuri la Sala sporturilor din Bacău, se poate spune că viitorul handbalului masculin este asigurat, atât cu tinerii care evoluează la echipa mare, cât şi cu contingentul transferat de peste Prut, cu toţii arătând în multe momente un handbal încântător. Interesant e faptul că Ştiinţa II a arătat ca o adevărată echipă, chiar dacă jucătorii săi se antrenează separat, iar cea mai frumoasă şi semnificativă fază a meciului a fost aeriana lansată de Tărâţă şi finalizată cu gol de Carali.
ŞTIINŢA II: Grigoraş, Erhan (1 gol) – Bulov (9), G. Bujor (8), Ghiţă (7), Macovchin (7), M. Bujor (3), Tărâţă (3), Jidobin (3), Anghelov (2), Iancu (2), Carali (1), Cebotari. Antrenor: N. Gomeniuc.
POLITEHNICA: Mitrofan, Vârlan – Dumitrache (5), Caciuc (4), Sabău (4), Burdun (4), Ciocoiu (3), Velicu (2), Şahân (1), Murariu (1), Pricop (1). Antrenori: C. Schender, Fl. Spiridon.

Un comentariu la „Ora de instrucţie: Ştiinţa MD II Bacău – Politehnica Iaşi 46-25 (22-14)”

  1. BRAVO,COPII !! Sunt convinsă că şi echipa mare vă va calca pe urme şi nu va mai pierde niciun meci de acum în actuala ediţie de campionat !! Succes mult,domnule Armanu !!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.