Vlad Caba: „Constanţa îşi va reveni şi va lupta pentru titlu cu Reşiţa”


După încheierea celui de-al doilea joc de pregătire dintre Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău şi HC Odorhei, antrenorul oaspeţilor a susţinut o mini-conferinţă de presă în aer liber.
Rep.: Care ar fi concluziile după aceste două meciuri?
Vlad Caba: O concluzie este că nicio echipă din România n-are puterea să se concentreze două meciuri la rând sau cel puţin echipa noastră nu o face. Meciul de ieri a fost benefic pentru ambele echipe, iar la meciul de astăzi am avut un lot foarte restrâns, deoarece avem doi jucători la naţionala de tineret, doi la naţionala Macedoniei, iar Mihalcea este accidentat. În aceste condiţii, în meciul al doilea am oferit o şansă jucătorilor care evoluează mai puţin în campionat. Consider că aceste două jocuri au fost utile, cel puţin din punct de vedere fizic.
Rep.: Vă rugăm să comentaţi configuraţia clasamentului la jumătatea turului Ligii Naţionale.
Vl.C.: Pot să spun că poziţia pe care ne aflăm noi e onorantă, locul al doilea, la egalitate de puncte cu prima clasată, UCM Reşiţa, dar mai sunt etape multe şi această configuraţie poate suferi modificări. În ce ne priveşte, sperăm să ne menţinem pe o poziţie fruntaşă până la terminarea turului, dar asta va depinde foarte mult de următoarele două etape, în care noi vom juca în deplasare la Cluj şi acasă cu Suceava.
Rep.: E un campionat mai echilibrat ca niciodată.
Vl. C.: Aşa este, aş vrea să cred că va fi şi pe viitor aşa, iar nivelul valoric al meciurilor să fie în creştere.
Rep.: Credeţi că se vor desprinde de pluton câteva echipe în lupta pentru locurile de cupe europene?
Vl. C.: Cred că va exista un pluton de 5-6 echipe care se vor bate pe cele cinci locuri de cupe europene. În ceea ce priveşte lupta pentru titlu, tind să cred că că se va duce între Reşiţa şi Constanţa, care într-un final îşi va reveni.
Rep. : Va reintra şi Ştiinţa în lupta pentru cupe?
Vl. C.: Dacă e să ne referim la locurile 1-3 şi vreţi să vă fac un compliment, eu zic că da, dacă vreţi să vă spun ceva real, cred că nu, însă eu le doresc succes, fiindcă au toate şansele.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.