Ciprian Panait: „Va fi ciudat să ajung pe stadionul Municipal în calitate de adversar al FCM-ului”


Victoria la scor de forfait cu CSM Paşcani l-a mulţumit pe Ciprian Panait, care şi-a lăudat din nou jucătorii: „Sunt foarte bucuros, în primul rând pentru rezultat, pentru că e cel care contează şi, în al doilea rând, sunt foarte mulţumit de jocul echipei, care-mi dă speranţe pentru viitor. Îi felicit pe băieţii mei pentru atitudinea pe care au arătat-o astăzi în teren, ei dau totul şi la antrenamente şi la jocuri. Am fost un pic îngrijorat până la pauză, pentru că, deşi controlam jocul, nu reuşeam să concretizăm, cu toate că am avut 2-3 mari ocazii. După pauză, s-a văzut diferenţa de valoare şi cred că jocul a curs într-o singură direcţie. De asemenea, sunt foarte mulţumit pentru că nu am niciun jucător accidentat şi aştept cu încredere etapele care vor urma.”
Întrebat dacă priveşte jocul de săptămâna viitoare, cu FCM Bacău, ca pe unul decisiv, tehnicianul lui S.C. Bacău a spus: „Pentru mine, toate jocurile sunt decisive, aşa am fost obişnuit să gândesc, aşa îi obişnuiesc să gândească şi pe jucătorii mei, însă e prematur să spui că, după etapa a IV-a, există un meci care să stabilească o anumită ierarhie.”
Atâta doar că, în cazul unei victorii a FCM-ului, care s-ar desprinde la 6 puncte de trupa lui Ciprian Panait, meciul direct ar cam întruni caracteristicile unuia decisiv pentru stabilirea ierarhiei.
Antrenorul Sport Clubului a mai afirmat că, pentru el, derby-ul de vinerea viitoare nu va fi şi unul al orgoliilor: „Eu n-am niciun orgoliu, pentru că, în echipa cealaltă, sunt oameni care m-au ajutat şi lângă care am crescut şi aici îl amintesc pe domnul Costinescu, care m-a ajutat foarte mult când am venit la Bacău şi cât am stat aici. Îl mai amintesc şi pe domnul Poenaru, care a fost un om lângă care am crescut ca antrenor şi de la care am învăţat enorm şi ar mai fi şi alţii, pe care n-am timp să-i amintesc acum. Va fi un sentiment straniu să ajung pe stadionul unde m-am format ca antrenor şi să fiu adversarul clubului pentru care am muncit şi am dat atâţia jucători. Aşadar, pentru mine personal va fi un meci special. Pentru jucători, va fi un meci ca oricare altul, pe care-l tratăm cu foarte mare seriozitate, la victorie şi cu mare încredere. „

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.