Laurenţiu Dinescu a fost convocat la echipa naţională !


După plecarea lui Chike Onyejekwe la HCM Constanţa, Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău are din nou un jucător convocat la naţionala de handbal masculin. Astfel, interul stânga Laurenţiu Dinescu a fost selecţionat de Vasile Stângă la lotul naţional, pentru jocurile amicale pe care România le va susţine cu Belarusul în această lună.
Dinescu mai evoluase la naţionalele de juniori şi tineret, dar niciodată la naţionala de seniori. Contactat de Bacăul Sportiv după primirea telegramei de la Federaţia Română de Handbal, Laurenţiu Dinescu a declarat: „Sunt surprins şi fericit de această convocare, nici nu mi-a venit să cred când am auzit. Cu toate astea, sunt conştient de faptul că eu fac parte doar din lotul lărgit, dar vă daţi seama că voi face totul pentru a-l convinge pe selecţioner să mă mai cheme la echipa naţională. Sigur că această convocare va avea darul să mă motiveze şi în evoluţiile mele la echipa de club, iar prima ocazie va fi miercuri, acasă, cu Timişoara.”

4 comentarii la „Laurenţiu Dinescu a fost convocat la echipa naţională !”

  1. sa joace handbal si cu siguranta antrenorul o sa-l laude. Cand l-au vazut federalii jucand pe Dinescu, ca la Steaua a stat pe tusa si la noi au fost doar amicale…Halal selectie…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.