Gabriel Armanu: „Echipa a început să se replieze mai bine”


După partida de vineri dimineaţă, cu Minaur Baia Mare, antrenorul principal al Ştiinţei MD Bacău s-a declarat mulţumit de faptul că jucătorii săi au remediat o parte din hibele arătate la primele două jocuri ale turneului de la Suceava. „Nu am mai primit goluri pe contraatac, fiindcă jucătorii s-au repliat rapid şi asta s-a cunoscut. Pe de altă parte, a scăzut şi procentajul ratărilor, ne-am apărat şi mai bine, dar nu trebuie să uităm că am întâlnit o echipă cu o linie de 9 metri relativ modestă”, a declarat Gabriel Armanu pentru bacaulsportiv.ro.
Marius Bondar a acuzat o accidentare uşoară şi nu a fost utilizat în partida cu Minaur, postul de extremă dreapta fiind asigurat cu succes de Dragoş Iancu. În ceea ce-i priveşte pe străinii aflaţi în probe, ambii au evoluat bine, Sipos excelând în faza de apărare, în timp ce Zilvinas a marcat şase goluri.
Vineri după-amiază, în penultimul meci din cadrul Memorialului „Mihai Mironiuc”, Ştiinţa MD Bacău va evolua împotriva formaţiei U Transilvania Cluj.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.