S-a făcut voia lui Dorel Sanie: Ştiinţa va merge în Belgia


Dorinţa managerului Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău s-a îndeplinit: handbaliştii băcăuani vor evolua în şaisprezecimile Cupei Challenge împotriva reprezentantei Belgiei, Initia Hasselt.
„Sunt mulţumit de tragerea la sorţi, atât din punct de vedere al ţării în care ne vom deplasa, cât şi al valorii adversarului”, a declarat Dorel Sanie pentru bacaulsportiv.ro.
Interesant e faptul că, pentru managerul Ştiinţei, nu ar fi prima întâlnire cu gruparea belgiană. În urmă cu cincisprezece ani, pe când activa la Fibrex Piatra Neamţ, nemţenii au participat la un turneu amical în Luxemburg, la care a participat şi Initia Hasselt.
„Îmi amintesc că atunci noi am oferit fanioane adversarilor, iar belgienii au dat pachete cu cărţi de joc. Chiar după tragerea la sorţi, m-au sunat fetele şi mi-au spus că au găsit cărţile de joc pe care le-am adus atunci de la echipa belgiană”, a spus Dorel Sanie.
Prima manşă a „dublei” dintre Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău şi Initia Hasselt se va disputa în Belgia, pe 20/21 noiembrie, returul urmând să aibă loc la Bacău, o săptămână mai târziu.
Cea de-a doua reprezentantă a României în Cupa Challenge, Steaua Bucureşti, va juca împotriva portughezilor de la Benfica Lisabona, prima manşă în deplasare.

Un comentariu la „S-a făcut voia lui Dorel Sanie: Ştiinţa va merge în Belgia”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.