Daniel Scânteie: „Am avut şase jucători sub 21 de ani în primul 11 şi asta spune multe”


Partida amicală dintre FCM Oneşti şi FCM Bacău a consemnat debutul, în poarta băcăuanilor, al portarului David Stamatin, adus de la Jiul Petroşani, a cărui evoluţie a fost considerată promiţătoare de staff-ul băcăuanilor. Cât priveşte linia defensivă, a revenit Eudean, dar la acest capitol ar mai fi de lucru. „Nu ne-a interesat scorul ci jocul echipei noastre. Dacă în faza ofensivă am avut multe realizări, în faza defensivă mai avem probleme”, a declarat preşedintele Daniel Scânteie pentru bacaulsportiv.ro.

Cât priveşte media de vârstă a FCM-ului, Scânteie are motive de optimism: „Am aliniat şase jucători sub 21 de ani în pirmul 11 şi asta spune multe”.
FCM Bacău a intrat de miercuri într-un cantonament centralizat de 10 zile, care se va încheia odată cu meciul din faza a II-a a Cupei României, de pe 31 iulie, cu un adversar ce urmează a fi desemnat de Federaţia Română de Fotbal.

2 comentarii la „Daniel Scânteie: „Am avut şase jucători sub 21 de ani în primul 11 şi asta spune multe””

  1. Se vor lupta doua echipe pentru promovarea in liga 2, desi, cu fluctuatiile financiare actuale, s-ar putea una din echipe sau ambele sa fie rugate de FRF, pana pe 20 august, sa participe la competitia ligii 2 !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.