FCM Bacău a pierdut primul amical al verii


Vineri, la Târgu Neamţ, FCM Bacău a disputat primul amical al verii, împotriva divizionarei secunde Ceahlăul Piatra Neamţ.
„Deşi lotul nostru s-a reunit doar de 10 zile, am ales acest adversar, deşi aveam la îndemână variante mai simple, pentru a ne face o idee cât mai bună asupra lotului de jucători pe care-l avem la dispoziţie la această dată”, a declarat preşedintele grupării băcăuane, Daniel Scânteie, pentru bacaulsportiv.ro.
Nemţenii s-au impus cu scorul de 4-2 dar, conform celor relatate de şeful băcăuanilor, FCM-ul a avut destule momente în care s-a aflat la cârma jocului. „Nu ne-am făcut de râs în faţa Ceahlăului, iar scorul este oarecum neconform cu realitatea, dacă ţinem cont de faptul că trei dintre golurile pe care le-am primit au fost pe greşeli personale. De asemenea, la 0-2, lui Boghian i s-a anulat un gol pe motiv de ofsaid”, a spus Daniel Scânteie.
Ambele goluri ale băcăuanilor au fost înscrise de penalty, de Boghian (min. 48) şi de Luncanu (min. 78). FCM Bacău a început partida în următoarea alcătuire: Roca – Mihălăchioaie, Postolică, Aghiorghiesei, Codreanu – Huiban, Taban, Apostol, Doboş – Vraciu, Boghian. În repriza secundă au mai evoluat: Petrache, Bejan, Andreiu, Hrimiuc, Iurchevici, Puşcaşu, Lupu, Luncanu, Furtună şi Întuneric.
„A fost un test util, având în vedere perioada în care ne aflăm. Va trebui să ne întărim în axul central al defensivei”, a declarat Daniel Scânteie pentru Bacaul Sportiv.ro.
Miercuri, 21 iulie, FCM Bacău va susţine un nou amical, la Oneşti, cu FCM din localitate, după care băcăuoanii vor intra într-un cantonament centralizat de 10 zile.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.