Apostol, Codreanu şi Doboş vor fi înregimentaţi de FCM Bacău


FCM Bacău este pe punctul de a transfera trei jucători cu vechi state în primele două eşaloane, în tentativa de revenire rapidă în Liga a II-a. Astfel, Ştefan Apostol, Cornel Codreanu şi Marius Doboş sunt gata să semneze contractele cu gruparea băcăuană. „În proporţie de 90%, transferurile sunt rezolvate, vor fi contracte pe câte trei ani de zile, aşa cum intenţionăm să fie toate angajamentele pe care le vom face cu jucătorii noştri”, a declarat preşedintele FCM Bacău, Daniel Scânteie, pentru bacaulsportiv.ro.
În această săptămână, componenţii FCM-ului au efectuat vizita medicală urmând ca vineri, de la ora 11.00, ei să dispute primul amical al verii, la Târgu Neamţ, cu divizionara secundă Ceahlăul Piatra Neamţ.
Pe 21 iulie, echipa va intra în cantonament centralizat, la Bacău, acesta urmând să se termine pe 31 iulie, dată la care este programată faza a II-a a Cupei României-Timişoreana.
Între timp, pe 21 şi 24 iulie, FCM Bacău va disputa o „dublă” cu FCM Oneşti. La capitolul jocuri amicale, s-a mai stabilit un meci pe 4 august, la Botoşani, cu echipa de Liga a II-a din localitate, iar pe 6 august o partidă cu viitoarea colegă de serie CSM Petrotub Roman.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.