Atletism: Băcăuanul Ionuţ Feniuc a participat la Cupa Europei


La sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea olandeză Hengelo au avut loc întrecerile Cupei Europei la probe combinate, Liga 1. Din echipa României, a făcut parte şi Ionuţ Feniuc (SCM Bacău – foto dreapta jos), alături de Bogdan Popa, Bogdan Andreescu şi Bogdan Bărcăcilă.
Din păcate, punctajul final al echipei române a fost grevat de accidentările lui Bărcăcilă şi Andreescu, astfel încât, cu 18609 de puncte acumulate, România s-a clasat pe locul 8, din tot atâtea competitoare, retrogradând în Liga a 2-a.
Nici Ionuţ Feniuc nu a concurat într-o formă fizică optimă : „Din păcate, problemele de sănătate pe care le-am avut în ultima perioadă şi-au pus amprenta asupra evoluţiei mele. Am plecat la concurs cu dureri destul de mari, a trebuit să iau calmante, dar sunt mulţumit că am reuşit să-l termin. Având în vedere aceste condiţii, cred că a fost bine la final. Dacă nu interveneau cele două accidentări, sunt convins că am fi rămas în Liga 1”, a declarat atletul băcăuan pentru bacaulsportiv.ro.
Foto: Ionuţ Feniuc alături de fostul triplu campion mondial la decatlon, cehul Tomáš Dvořák.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.