FCM Bacău retrogradează! Intră Sport Club Bacău?


Inevitabilul se va produce: după neprezentarea cu Steaua II, din 20 martie, FCM Bacău nu se va alinia la startul meciului de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Dunărea Galați, şi va fi retrogradată în Liga a III-a.

Decizia a fost luată ca urmare a refuzului acționarului minoritar al clubului de a ceda drepturile de participare în Liga a II-a.

Referitor la această situaţie, preşedintele Relu Damian a declarat: „Neînțelegerile dintre acționarii clubului au dus la această situație. Deşi a promis că va ceda drepturile de participare societăţii nou-create, acţionarul minoritar refuză acum să o facă, astfel încât societatea care ar fi trebuit să gestioneze destinele echipei îşi pierde obiectul de activitate începând cu 1 iulie.”

Cu toate acestea, Relu Damian mai crede că Bacăul ar putea avea şi în sezonul următor echipă de fotbal în Liga a II-a: „Deja eu le-am prezentat consilierilor membri în A.G.A. propunerea ca de la 1 iulie să se revină la denumirea de Sport Club Bacău. Vom căuta soluţii şi vom încerca să nu-i văduvim pe iubitorii fotbalului de acest fenomen, fiindcă e un lucru extrem de important iar eu sunt primul care doreşte ca în Bacău să existe o echipă puternică. Eu le promit iubitorilor fotbalului că nu vor rămâne fără echipă vara aceasta şi vom găsi o soluţie, poate chiar de a rămâne în Liga a II-a.”

Promo: Pentru prognoza meteo în tot județul recomandăm pagina Bacaul.ro cu Vremea în Bacău.

2 comentarii la „FCM Bacău retrogradează! Intră Sport Club Bacău?”

  1. Wow. Bacaul in Liga a III-a ? Chiar ca se duce la vale echipa. Asta se intampla cand nu ai un investitor puternic. Dar mai ales, asta inseamna o echipa care nu are un management economic puternic si o echipa de marketing puternica.

    Aici in Canada, orice echipa, fie ca e de hochei sau de fotbal se implica foarte mult in activitatile comunitatii locale: donatii pentru cercetarea cancerului, activitati de promovare a activitatii fizice, donatii pentru spitale, etc. De asta are nevoie o echipa, evenimente care sa o faca parte din comunitate, pentru ca oamenii sa vina la meciurile clubului. In al doilea rand, trebuie introduse abonamentele si biletele, pentru ca clubul trebuie sa aiba o sursa proprie de finantare.

  2. nenorociti mah….bai bani sunt dar nu se vrea aci sunt multe interese!! si la urma urmei tot raul spre bine!R.I.P. FCM BACAU 1950-2010 (60 de ani de glorie duse pe apa sambetei datorita unor jigodii cu interese meschine)Damiane perversule du’te cu tot cu echipa ta unde vrei…..Sechelariule…pfff….nu’mi mai gasesc cuvinte ce sa’ti spun….urat din partea voastra sa desfintati o echipa a MUNICIPIULUI BACAU nu a voastra!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.