Gata cu emoţiile: FCM Bacău – Săgeata Stejaru 2-0 (1-0)


FCM Bacău a obţinut victoria care o scuteşte de emoţiile luptei pentru retrogradare cu două înainte de finalul campionatului seriei I din Liga a II-a. Se pare că arbitra clujeancă e un veritabil port-bonheur pentru gruparea băcăuană, pe care a mai arbitrat-o în tur, la un 2-0 cu Delta Tulcea.
Oaspeţii au început tare, cu o acţiune tăioasă a lui Dobrea, în minutul 2, a cărui centrare a fost deviată periculos de aproape de propria poartă de Eudean.
Băcăuanii au revenit şi, după o ratare monumentală din 4 metri, Tismănaru a înscris, în minutul 21, cu capul, din apropiere, după un corner executat de Dobârceanu şi un balon prelungit de Vajou.
Până la finalul primei reprize, elevii lui Gheorghe Poenaru au avut iniţiativa, dar nu şi-au mai concretizat niciuna dintre ocaziile create.
În cea de-a doua repriză, oaspeţii au fost ceva mai insistenţi, dar cel mai periculos atacant al lor a fost tot fundaşul băcăuan Eudean, a cărui deviere involuntară la o centrare a lui Paleacu a trecut milimetric pe lângă poarta lui Ignătescu.
Cel de-al doilea gol al partidei s-a înscris în minutul 74, în urma unei faze de toată frumuseţea, după o recuperare în propria jumătate a lui Dobârceanu, o cursă de 40 de metri şi o pasă pentru excelentul Vraciu, care, singur cu portarul advers, l-a executat pe acesta cu un şut plasat de la 11 metri.
După 35 de zile, FCM Bacău câştigă din nou acasă şi scapă de grijile retrogradării, în faţa unei echipe care a lăsat, totuşi, senzaţia că a intrat deja în vacanţă.
FCM Bacău: Ignătescu – Mihălăchioaie, Vajou, Carnariu, Eudean – Răduţoiu (min. 58 Câmpeanu), Adăscăliţei, Cojocaru, Dobârceanu (min. 79 Taban) – Tismănaru (min. 67 Dediu), Vraciu. Antrenor: Gheorghe Poenaru.
Săgeata Stejaru: Olteanu – Bold, Goşa, Gheară, Vlad – Mavrichi (min. 59 Paleacu), Aldana, Turcu (min. 72 Dicu), Dobrea – Şicu (min. 59 Şt. Ciobanu), Jianu. Antrenor: Aurel Şunda.
Arbitru: Teodora Albon (Cluj-Napoca); Asistenţi: Iulius-Radu Timar (Marghita) şi Carmen Neagu (Oradea).

4 comentarii la „Gata cu emoţiile: FCM Bacău – Săgeata Stejaru 2-0 (1-0)”

  1. Da, bravo echipei, dar ma intreb oare cand vor mai reveni in Liga I ? Si oare cand se vor lupta pentru titlu cum a facut FC Vaslui anul asta ? CFR-ul a reusit al doilea event in 3 ani, deci se poate si pentru echipele din provincie. Ma bucur ca se termina treptat-treptat cu hegemonia echipelor bucurestene, desi sunt stelist, dar si fan FCM Bacau.

  2. S-a primit raspuns de la FRF in ce priveste apartenenta clubului (Primarie sau Seche) ? Daca ar fi al Primariei, aceasta ar putea plati. Daca ar fi a l lui Seche, Primaria l-ar putea imprumuta pana pe 16 iunie, cand este limita termenului de plata pentru Seche. Se pare, insa, ca Seche nu mai vrea sa mentina echipa in B…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.