Fotbal, Liga a II-a: Seminar cu noua „gaşcă nebună”


Cea de-a 27-a etapă din seria I a Ligii a II-a aduce pentru FCM Bacău o deplasare foarte grea, pe terenul uneia dintre protagonistele competiţiei, Sportul Studenţesc. De altfel, trupa lui Vasile Şiman se află pe poziţia secundă a clasamentului şi pare a fi pole-position pentru acontarea celui de-al doilea loc care duce pe prima scenă.
De cealaltă parte, echipa pregătită de Gheorghe Poenaru are cu totul alte griji, în condiţiile în care înfrângerea de săptămâna trecută de pe teren propriu cu FC Snagov i-a înscris pe băcăuani în lupta pentru evitarea retrogradării.
În tur, studenţii bucureşteni s-au impus la Bacău cu 2-1, după un meci nebun, în care gazdele conduceau cu 1-0 în minutul 85, dar două gafe monumentale ale defensivei au trimis punctele în „Regie”.
Partida dintre Sportul Studenţesc – FCM Bacău va avea loc duminică, de la ora 11.00, va fi transmisă în direct de sport.ro şi va fi arbitrată la centru de Dan Monea (Cluj-Napoca), care va fi asistat de Nicolae Dobrică (Rm. Vâlcea) şi Iulian Szekely (Cluj-Napoca).

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.