BĂTĂLIA PENTRU BRONZ: CSU Suceava – Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, duminică, ora 11.00 (livescore pe bacaulsportiv.ro)


Întreg sezonul 2009-2010 este concentrat practic într-un singur joc, cel de duminică, de la Suceava, acolo unde Ştiinţa nu are altă variantă decât victoria, pentru a-şi atinge obiectivul din campionat, respectiv locul 3.
Deşi redutabilă pe propriul teren, formaţia suceveană nu e de neînvins, echipa lui Bibirig pierzând trei jocuri la Suceava în actuala ediţie de campionat, cu Constanţa, Reşiţa şi Steaua.
Va fi, însă, un meci foarte greu, dacă e să judecăm numai după partida tur, de la Roman, atunci când Ştiinţa a învins cu 28-25, iar bucovinenii au acuzat vehement arbitrajul cuplului Harabagiu – Stănescu, în timp ce directorul tehnic Petru Ghervan s-a retras de la naţională, invocând probleme de sănătate.
Fără îndoială că băcăuanii au forţa de a câştiga la Suceava, aşa cum au făcut-o şi în alte deplasări grele, cum au fost cele de la Steaua, Odorhei sau Cluj, astfel încât obiectivul să fie îndeplinit.
Federaţia Română de Handbal a delegat pentru acest derby cel mai bun cuplu de arbitri, respectiv pe Constantin Din şi Sorin Dinu, ambii din Bucureşti.
Partida nu e televizată, evoluţia scorului putând fi, însă, urmărită în timp real pe www.bacaulsportiv.ro.

Un comentariu la „BĂTĂLIA PENTRU BRONZ: CSU Suceava – Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, duminică, ora 11.00 (livescore pe bacaulsportiv.ro)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.