EXCLUSIVITATE/ DOREL SANIE: „NU SE PUNE PROBLEMA VENIRII LUI AIHAN OMER LA BACĂU”

Cotidianul Pro Sport a lansat în ediţia de astăzi o „şopârlă” menită să strice atmosfera în cadrul formaţiei Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău, şi anume că gruparea băcăuană ar fi interesată de serviciile lui Aihan Omer.
Contactat de Bacăul Sportiv, managerul general Dorel Sanie a precizat: „Nu este absolut nimic adevărat, nu a existat niciun contact între noi şi Aihan Omer, chiar mă întreb de unde au apărut asemenea prostii. Sunt zvonuri lansate intenţionat de unii cu scopul de a ne destabiliza, de a pune presiune pe Gabi Armanu şi pe echipă în acest final de campionat.”
De asemenea, managerul general al Ştiinţei a exclus eventualitatea vreunei colaborări în viitor între formaţia băcăuană şi fostul antrenor al naţionalei: „Noi avem drumul nostru, care nu coincide cu cel al lui Aihan Omer. Dorim să continuăm cu tinerii noştri, în niciun caz nu va veni cineva care să aducă alţi jucători la Bacău. Încă o dată vă spun, probabilitatea ca Omer să vină la Bacău este de 0%”.
Foto: stiintahandbal.ro

Un comentariu la „EXCLUSIVITATE/ DOREL SANIE: „NU SE PUNE PROBLEMA VENIRII LUI AIHAN OMER LA BACĂU””

  1. Intrebati-i si pe cei doi „corifei”ai handbalului.Sint specialisti in asa ceva.Aduceti-va aminte ce lovitura de imagine au vrut sa dea cu Mariana Tarca la fete.Hahalere!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.