Judo: Juniorii băcăuani au participat la Memorialul „Gal Jozsef


În zilele de 23-24 aprilie, a avut loc concursul interjudeţean de judo pentru categoriile de U-13,U-15, masculin, individual, dotat cu cupa ,,Memorialul GAL JOZSEF’’. Au participat echipe din judetele Satu Mare, Maramureş, Sibiu, Bistriţa-Năsăud, Ploieşti, Braşov, Bacău, Covasna şi mai multe echipe din Harghita.
De la Palatul Copiilor Bacău au participat un număr de 19 sportivi, pregătiţi şi însoţiţi de profesorul Aurel Chelariu. Competiţia s-a desfăşurat pe trei spaţii de luptă cu arbitri delegaţi ai F.R.Judo. Au fost un număr de 300 de sportivi.
S-au obţinut următoarele rezultate individuale şi în urma acumulărilor de puncte, echipa de la Palatul Copiilor Bacău a obţinut locul III, pe echipe la categoria U-13. Sportivii clasaţi pe primele trei locuri la individual au primit diplome şi medalii, iar pe echipele au primit diplome, medalii şi cupe.
De remarcat este faptul că organizatorii au premiat pe – CEL MAI TEHNIC SPORTIV – la cele două categorii de vârstă. La categoria de vârstă U-15,a fost ales un sportiv de la Sport Club M.Ciuc, iar la categoria U-13,a fost ales sportivul CIPRIAN OLTEANU – 30 kg, de la Palatul Copiilor Bacău. Ciprian a câştigat toate meciurile prin IPPON în cel mult 20 de secunde, timpul total de luptă fiind de 2 minute. A primit o cupă foarte mare şi frumoasă, diplomă şi medalie. Este un sportiv de perspectivă, cu condiţia obligatorie să muncească în continuare cu seriozitate. Felicitări tuturor medaliaţilor şi antrenorului Aurel Chelariu, un adevărat şlefuitor de talente.
Locul I – 1.Ciprian Olteanu – 30 kg.U-13

Locul II – 1.Daniel Olteanu – 55 kg,U-15

Locul III – 1. Octavian Cechea – 30 kg,U-13

2. Ionuţ Puşcaşu – 34 kg,U-13

3. Alexandru Busuioc – 38 kg,U-13

4. Cosmin Tamba – 38 kg,U-13

5. Rareş Rotaru – 42 kg,U-13

6. Codrin Nediţă – 46 kg,U-13

7. Daniel Olteanu – 50 kg,U-15

8. Mircea Croitoru – +66 kg,U-15

Locul V – 1. Mario Ioniţă – 34 kg,U-13

2. Alexandru Cozma – 55 kg,U-15

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.