EXCLUSIVITATE/Constantin Ştefan: „Îmi doresc să ne ridicăm la valoarea echipei din Bacău”


Faţă de partida tur dintre Ştiinţa Municipal Dedeman Bacău şi U Transilvania Cluj, ardelenii se prezintă cu o modificare de marcă. Ei l-au adus pe banca tehnică pe Constantin Ştefan, unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni români, pe care l-am rugat să ne acorde un scurt interviu înaintea jocului de miercuri.
Bacăul Sportiv: Cu ce gânduri abordaţi meciul de miercuri?
Constantin Ştefan: Pentru noi este un meci foarte dificil, cu o echipă care, de doi ani încoace, joacă pentru locurile fruntaşe din campionat şi pentru cupele europene. Cunoaştem valoarea celor de la Ştiinţa şi cu siguranţă că ne aşteaptă un meci deosebit de greu.
B.S.: Credeţi că schimbarea de antrenor de la Ştiinţa ar putea reprezenta un avantaj pentru dumneavoastră?
C.Ş.: Pe mine nu mă interesează acest aspect, ştiu doar că indiferent ce antrenor este la Ştiinţa ne aşteaptă un meci greu datorită valorii jucătorilor de la Bacău. Noi ne dorim un meci bun, să ne ridicăm la valoarea adversarilor noştri şi să facem o figură frumoasă în faţa suporterilor.
B.S.: Veţi lua măsuri speciale pentru vreun jucător al Bacăului ?
C.Ş.: Nu cred că e cazul să iau vreo măsură de acest fel, în funcţie de cum va decurge jocul vom vedea ce decizii trebuie luate pentru a ne apropia victoria.
B.S: Puteţi aproxima în procente şansele celor două echipe în disputa de miercuri ?
C.Ş.: Până la începerea meciului, şansele sunt egale. Eu sunt un antrenor care îşi doreşte la fiecare meci victoria, indiferent că joc în deplasare sau acasă. Cunoscând forţa echipei din Bacău, consider că şansele vor fi egale.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.