Handbal feminin, Liga Naţională: ŞTIINŢA MOARE, DAR NU SE PREDĂ !


Deşi virtual retrogradate, handbalistele Ştiinţei Bacău au găsit resurse pentru a părăsi primul eşalon al handbalului feminin românesc cu fruntea sus.
Victoria băcăuancelor cu Rapid CFR Bucureşti, coroborată cu celelalte rezultate ale rundei a 22-a din Liga Naţională la handbal feminin, a complicat serios lupta pentru evitarea retrogradării.
Astfel, Reşiţa, Buzăul, Rapidul şi Rulmentul vor da o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru rămânerea pe prima scenă. Mai mult, elevele lui Ion Arsene vor avea o nouă ocazie de a influenţa această bătălie, în etapa a 24-a, pe 29 aprilie, când vor primi, pe propriul teren vizita Universităţii Reşiţa.
Interesantă este şi declaraţia preşedintelui formaţiei HCM Buzău, Ştefan Miloş, acordată pentru BuzaulSportiv.com: „Mulţumesc handbalistelor de la Ştiinţa Bacău pentru că nu s-au dat la o parte în partida cu Rapid Bucureşti.”
Nu ne rămâne decât să sperăm într-o revenire rapidă a fetelor de la Ştiinţa în prima ligă şi, odată criza încheiată, reînnodarea marilor succese ale handbalului feminin băcăuan.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.