Fotbal, Liga a III-a/ UN MECI ABSOLUT NUL: FCM „PAMBAC” ONEŞTI – DUNĂREA II GALAŢI 0-0


FCM „Pambac” Oneşti a eşuat din nou în tentativa de a obţine primul succes în faţa propriilor suporteri, la capătul unui meci anost.
Prima fază notabilă a partidei s-a consumat în min. 16, când oneşteanul Petrea a şutat într-un adversar, de la marginea careului mare.
Două minute mai târziu, gălăţeanul Huhulea a pătruns în careul gazdelor, a fost faultat de Vameşu, dar arbitrul focşănean Gică Mihai a lăsat jocul să continue. Doar un minut după aceea, acelaşi Huhulea a şutat de la 16 metri, dar Paşcu, sigur pe el, a prins fără probleme.
În min. 21, Furtună a luftat în careul advers, irosind o bună oportunitate de a deschide scorul pentru ca, 5 minute mai târziu, Bărcănescu să prindă un şut „sănătos” de la 25 de metri, care a trecut milimetric pe lîngă rădăcina barei.
Ultima fază notabilă a primei reprize s-a petrecut în min. 38, când Bărcănescu a încercat poarta cu un şut de la 30 de metri, care a trecut puţin peste.
Repriza secundă a debutat cu o serie de cornere la poarta oaspeţilor fără efect pe tabelă pentru ca, în min. 52, Tremel să expedieze un şut de la 25 de metri, balonul trecând puţin peste poarta gălăţenilor.
În minutul 79, s-a consumat cea mai importantă fază a meciului, atunci când Sascău a driblat doi adversari la 18 metri, a pătruns în careul advers, dar a şutat peste poartă, spre dezamăgirea celor aproximativ 500 de spectatori din tribunele stadionului CSM. Ultima ratare a meciului i-a aparţinut tot lui Sascău, în min. 85, când acesta a şutat din 14 metri peste poartă, din poziţie singur cu portarul.
S-a încheiat, aşadar, 0-0, adică un meci nul din toate punctele de vedere.
FCM „PAMBAC” ONEŞTI: Paşcu – Tremel, Andreiu, Hanga, Vameşu – A. Borcescu (min. 48 Sitaru), Bărcănescu, Sascău, Furtună (min. 79 Grama) – Câmpanu (min. 85 Cr. Borcescu), Petrea. Antrenor: Costel Câmpeanu.
DUNĂREA II GALAŢI: Vasile – Dima, Căldăraru, Petică, Bozean – Neculai, Fărcăşanu, Pribac, Huhulea – Bostan, Grosu. Antrenor: Aurel Braşoveanu.
Arbitru: Gică Mihai (Focşani). Asistenţi: Dănuţ Dumitru şi Ionuţ Paraschiv, ambii din Focşani.
Celelalte rezultate ale rundei a 24-a: Politehnica Galaţi – Willy Bacău 4-1, CSM Focşani – Rapid CFR Suceava 1-0, CF Brăila – Ceahlăul II P. Neamţ 2-0, CS Panciu – CSM Paşcani 2-1 şi Municipal Petrotub Roman – Oţelul II Galaţi 1-0. Partida Cetatea Tg. Neamţ – Aerostar Bacău se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.